۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۰ عصر
صفحه ها: 1 2
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۱ عصر
![[تصویر: IMAGE633916405920468750.jpg]](http://www.bornanews.ir/Images/News/larg_pic/28-7-1388/IMAGE633916405920468750.jpg)
تهيه کننده مجموعه تلويزيوني "دلنوازان" ويژگي اين مجموعه را نگاه متفاوت و تازه به مسئله ازدواج مي داند.
مهران مهام که همراه ايرج محمدي تهيه مجموعه هاي اجتماعي همچون "ترانه مادري"، "بزنگاه"، "خانه به دوش" و ... را به عهده داشته، درباره تهيه اين مجموعه با محوريت مسائل اجتماعي به خبرنگار مهر گفت: با توجه به تجربيات گذشته که در ساخت ملودرام هاي شبانه داشتيم طرح اوليه مجموعه "دلنوازان" را ارائه کرديم. قبل از شروع نگارش هم جلساتي با عليرضا کاظمي پور و سعيد جلالي نويسندگان و مديران شبکه سه داشتيم. وي در ادامه افزود: طراحي و نگارش مجموعه "دلنوازان" 18 ماه طول کشيده و هنوز هم نگارش فيلمنامه ادامه دارد. براي تهيه اين مجموعه کار گروهي انجام شده و با کارشناسان و رواشناسان و ... صحبت شد تا کار شسته و رفته شود. هدف ما از تهيه مجموعه "دلنوازان" پرداختن به مسائل ازدواج از زاويه اي نو و متفاوت بود.
اين تهيه کننده خاطرنشان ساخت: ممکن است شما هم در اطرافيانتان ديده باشيد که خانواده ها فرزندانشان را از کودکي به نام هم مي کنند. اين مسئله درست نيست، چرا که وقتي بچه ها بزرگ مي شوند شرايط تغيير مي کند. در واقع مجموعه "دلنوازان" هشداري براي خانواده ها است و تلاش کرديم اين نوع مسائل را براي مردم باز کنيم. از سوي ديگر هر قسمت از اين مجموعه تعليق هاي زيادي براي مخاطب دارد و سعي مي کنيم اين تعليق ها تا پايان مجموعه ادامه داشته باشد. وي درباره انتخاب سهيلي زاده براي کارگرداني "دلنوازان" گفت: در گذشته مجموعه هاي "خانه آرزوها" و "دوقلوها" و تابستان پارسال هم "ترانه مادري" را با هم کار کرده بوديم. سهيلي زاده از کارگردان هايي است که به کار خود اشراف دارد و فکر ما به هم نزديک است، به همين دليل او را براي کارگرداني "دلنوازان" انتخاب کرديم. مهام درباره انتخاب بازيگران جوان اين پروژه که چهره هاي جديدي هستند، توضيح داد: در اکثر کارهايمان بازيگران جديدي معرفي کرديم و هميشه بر اين مسئله تاکيد داريم. تعداد بازيگران جوان با توجه به توليد انبوه تلويزيون کم است. بنابراين بايد چهره هاي جديد و با استعداد را شناسايي و از آن استفاده کنيم. اين تهيه کننده در پايان ساعت پخش اين مجموعه را مناسب ارزيابي کرد و گفت: با لطف مديران شبکه سه و معاون سيما اين مجموعه ساعت 45:20 پخش مي شود که جلوتر از وقت پخش مجموعه هاي شبکه سه است. اميدوارم اين مجموعه براي مخاطبان جذابيت لازم را داشته باشد. پخش مجموعه "دلنوازان" از چهار مهرماه به تهيه کنندگي ايرج محمدي و مهام از شبکه سه شروع شده و ادامه دارد. فريبا کوثري، پرويز فلاحي پور، سحر قريشي، شاهرخ استخري، عبدالرضا اکبري و ... بازيگران اين مجموعه هستند.
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۲ عصر
![[تصویر: Delnavazan_2_815960.jpg]](http://www.cinetmag.com/Photo/News/Larg/Delnavazan_2_815960.jpg)
سعید جلالی درباره نگارش "دلنوازان" همراه علیرضا کاظمیپور گفت: آذرماه 87 از طرف ایرج محمدی برای نگارش فیلمنامه دعوت شدیم. هدف از تهیه این پروژه پرداختن به مسائل ازدواج جوانان بود. ابتدا بدنه اصلی داستان یلدا و بهزاد بود و بعد از آن داستانکها به کار اضافه شد. در سالهای اخیر قصهای به گستردگی و ساختار متفاوت "دلنوازان" نداشتیم.
وی در ادامه افزود: هر چه قصه جلوتر میرود تعلیقها هم بیشتر میشود. قبل از شروع نگارش هم دو تا سه ماه روی طراحی شخصیتها کار و بعد از رسیدن به طرح جامع نگارش را شروع کردیم که کار همچنان ادامه دارد. به احتمال زیاد نگارش "دلنوازان" تا پایان هفته به پایان میرسد.
نویسنده "دلنوازان" با اشاره به همکاری با کاظمیپور گفت: پیش از این مجموعه "آخرین دعوت" و دو فیلم تلویزیونی دیگر هم با کاظمیپور نوشته بودم. در "دلنوازان" هم برای نوشتن سیناپس و دیالوگها مرتب با هم حرف میزدیهم و بعد از اینکه سیناپسها را کاظمیپور مینوشت و من دیالوگها را مینوشتم و بعد بررسی میکردیم که مبادا کار از حالت یکدستی خارج شود.
جلالی ادامه داد: علاوه بر آن در طول نگارش حسین سهیلیزاده کارگردان و محمدی تهیهکننده نظر خود را درباره شخصیتها میدادند. افکار ما به لحاظ شخصیتپردازی با کارگردان خیلی نزدیک بود، حتی برخی سکانسها هنگام اجرا بهتر از فیلمنامه درآمد. آقای محمدی هم از معدود تهیهکنندگانی است که در فیلمنامه صاحب نظر است.
وی اشاره کرد: گرچه "دلنوازان" شخصیتهای زیادی دارد، اما سعی کردیم هر شخصیت قصه خودش را داشته باشند. از سوی دیگر در نگارش مجموعه از ساختار خطی اکثر مجموعههای تلویزیون فاصله گرفتیم و تلاش کردیم قصه تعلیق و جذابیت لازم را برای مخاطب داشته باشد. استقبال زیاد مخاطبان نشان میدهد با این مجموعه ارتباط خوبی برقرار کردند.
این نویسنده درباره اینکه برخی اتفاقهای قصه "دلنوازان" قابل پیشبینی است و جذابیت لازم را ندارد توضیح داد: به هر حال همه ملودرامها ساختار مشابه دارند. ماجرای دختر گمشده در همه آثار خارجی و ایرانی یک ساختار مشخص دارد و نمیتوان از آن فرار کرد، اما در "دلنوازان" سعی کردیم ملودرام متفاوت باشد و از سوی دیگر قصد فریب مخاطب را نداریم.
جلالی درباره مشکلات نگارش همزمان با تصویربرداری گفت: به هر حال فشار کار زیاد است، اما نگارش به زودی به پایان میرسد. دلیل طولانی شدن نگارش هم وسواس زیاد ما برای پایان "دلنوازان" است. معمولاً مجموعههای تلویزیونی که شروع خوبی دارند، پایان مناسب ندارند، به همین دلیل تمرکز زیادی روی پایان قصه کردیم.
این نویسنده در پایان درباره "دلنوازان" گفت: به نظرم مجموعه زنده و روح زندگی در آن جاری است. زندگی خصوصی هر یک از شخصیتها را به تصویر کشیدیم تا برای مخاطبان ملموستر باشد. یکی از نقاط قوت مجموعه جسارت سهیلیزاده در استفاده از بازیگرانی است که چهرههایشان برای مخاطب بکر است و بازی خوبی هم از آنها گرفته است.
پخش مجموعه "دلنوازان" از چهارمهرماه از شبکه سه شروع شده و در آن پرویز فلاحی پور، فریبا کوثری، عبدالرضا اکبری، فریده صابری، محمد حاتمی، شاهرخ استخری، سیاوش خیرابی، سحر قریشی، حدیث میرامینی، سمانه پاکدل، مهدی ماهانی، ایمان موسوی، زهره فکور صبور و ... بازی کردند.
در خلاصه داستان "دلنوازان" آمده است: شکوه و جهان خواهر برادری هستند که سالهاست با فرزندانشان در خانهای قدیمی در کنار یکدیگر زندگی میکنند و قرار است بهزاد پسر جهان با مهتاب دختر شکوه ازدواج کنند، اما با ورود دختری که خود را خواهر گمشده بهزاد میداند ماجرا به گونه دیگری رقم میخورد.
این روزها فیلم تلویزیونی "مهر بیپایان" به کارگردانی محسن منشیزاده و بر مبنای فیلمنامه جلالی مراحل تصویربرداری را سپری میکند.
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۳ عصر
![[تصویر: 870229004.jpg]](http://www.digihouse.ir/files/news/870229004.jpg)
خب شخصیت این دفعمون عبدالرضا اکبری(اتابک)
هست که فکر کنم همتون پسر ایشنو رو میشناسید پندار اکبری همون اقا غلامرضا تو فیلم
پنجمین خورشید

۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۵ عصر
بیوگرافی مهدی ماهانی (دکتر زند) (خوش چهره ترین بازیگر تلویزیون ) :
مهدی ماهانی 26 اردیبهشت سال 62 در بیمارستان الوند در تهران به دنیا آمد . او بچه ی اول خانواده است و فقط یک برادر دارد به نام مهیار که از او کوچک تر است . ماهانی دوران کودکی و نو جوانی خود را در خانه ای واقع در هفت تیر گذرانده است. او پدرش را خیلی دوست دارد و حصابی پدر دوست است . او در دبیرستان ریاضی خوانده و سپس در دانشگاه رشته مهندسی عمران خوانده است . او به عنوان دستیار صحنه ، دستیار کارگردان و خیلی از عناوین دیگر در سینما حضور داشته اما اولین حضور حرفه ای اش در بازیگری به (( پسران آدم )) باز میگردد. او پس از آن در چهار چنگولی سعید سهیلی زاده هم نقشی کوتاه ایفا کرده است . سپس در فیلم سینمایی خیابان بیست و چهارم که هنوز اکران نشده هم در نقش اصلی مقابل دوربین رفته و حالا هم مشغول بازی در سریال دلنوازان در نقش دکتر فرهاد زند است.
![[تصویر: 11_871213_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8712/ImageNews/871213/11_871213_L600.jpg)
مهدی ماهانی 26 اردیبهشت سال 62 در بیمارستان الوند در تهران به دنیا آمد . او بچه ی اول خانواده است و فقط یک برادر دارد به نام مهیار که از او کوچک تر است . ماهانی دوران کودکی و نو جوانی خود را در خانه ای واقع در هفت تیر گذرانده است. او پدرش را خیلی دوست دارد و حصابی پدر دوست است . او در دبیرستان ریاضی خوانده و سپس در دانشگاه رشته مهندسی عمران خوانده است . او به عنوان دستیار صحنه ، دستیار کارگردان و خیلی از عناوین دیگر در سینما حضور داشته اما اولین حضور حرفه ای اش در بازیگری به (( پسران آدم )) باز میگردد. او پس از آن در چهار چنگولی سعید سهیلی زاده هم نقشی کوتاه ایفا کرده است . سپس در فیلم سینمایی خیابان بیست و چهارم که هنوز اکران نشده هم در نقش اصلی مقابل دوربین رفته و حالا هم مشغول بازی در سریال دلنوازان در نقش دکتر فرهاد زند است.
![[تصویر: 11_871213_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8712/ImageNews/871213/11_871213_L600.jpg)
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۶ عصر
![[تصویر: 2158.jpg]](http://siavash-kh63.persiangig.com/document/2158.jpg)
سياوش خيرابي به عنوان يكي از بازيگران جوان سيما دربارهي ضرورت كاركردن بازيگران جوان روي بيان و بدنشان و استمرار آن اظهار كرد: تمرين روي اين دو مورد خيلي مهم است.
بازيگر نقش رامين در سريال «دلنوازان» ادامه داد: پيش از «دلنوازان» در صحبت با حسين سهيليزاده به او گفتم قصد دارم روي بيانم كار كنم؛ چون حروفي مانند «ر» را خيلي روان نميتوانم تلفظ كنم و بخشهايي از ديالوگ را ميخورم. اما او به من گفت كه شيريني بيانم به همين علت و بنوعي خاص است، بنابراين نبايد آن را تغيير بدهم، من نيز تا حدودي از تصميمم منصرف شدم.
او در پاسخ به اين پرسش كه به عنوان بازيگري جوان، چهقدر توانسته است دغدغههاي نسل جوان را به تصوير بكشد، گفت: سريالي مانند «دلنوازان» به دغدغههاي جوانان ميپردازد. در كل سيما تا حدودي به دغدغههاي نسل جوان خوب پرداخته است ولي شايد نتوان به مسايل همانگونه كه در جامعه وجود دارد،پرداخت. چون هر سازمان و نهادي از جمله سينما و تلويزيون چارچوب خاص خود را دارد. شايد سينما به خاطر مخاطب خاصش چارچوبي بازتر از تلويزيون داشته باشد.
اين بازيگر كه سومين تجربهي تصويري او پس از سريال «ترانهي مادري» و تله فيلم «همهي پسرها سرباز به دنيا نميآيند»محسوب ميشود با بيان اين كه كليشه نشدن جزو دغدغههايم است. افزود: اگرچه رامين مانند بهرام «ترانه مادري» پرشرو شوراست اما از نظر شخصيتي با بهرام تفاوت دارد و در روند داستان، شخصيت رامين تغيير ميكند. نقش رامين در ادامه پررنگ تر و از مقطعي وارد اين دو خانواده ميشود.
خيرابي در ادامه اين گفتوگو دربارهي برخورد پيشكسوتان با بازيگران جوان گفت: در قسمتهايي كه از«دل نوازان» پخش شده با بازيگران قديميتر ارتباط نداشتهام البته در سريال «ترانه مادري» هم مشكلي نداشتم و آنان به من كمك ميكردند.
او در پايان دربارهي پرسش بالا اضافه كرد: شنيدهام كه برخي از بازيگران قديمي به اصطلاح «بازي جوانان را ميخورند» اما در «ترانه مادري» هما روستا و دانيال حكيمي هركدام 45 دقيقه براي تمرين با من وقت صرف ميكردند تا ديالوگها به خوبي گفته شود؛ البته با ديگران بهگونهيي ارتباط برقرار ميكنم كه رابطهي خوبي بين ما حاكم شود و بدين ترتيب از بروز مشكلات احتمالي جلوگيري ميكنم.
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۸ عصر
بیوگرافی سحر قریشی:
سحر قریشی متولد 1366 است و تنها عضو متاهل بین بازیگران جوان دلنوازان به حساب می آید. همسر او مهران اخوان ذاکری است و 25 سال سن دارد . زندگی مشترک آنها چند سالی است که آغاز شده و روز های خوبی را با هم پشت سر میگذارند . سحر قریشی تنها یک برادر دارد و رنگ های مورد علاقه اش مشکی ، آبی و قرمز است . سحر قریشی دوست دارد هر چه زود تر به اوج برسد و این آینده را برای خود پیش بینی میکند . برای قریشی نوع پوشش و لباس خیلی اهمیت دارد . او حسین سهیلی زاده را مانند پدرش دوست دارد.
![[تصویر: 214-(EDV.blogfa.com).jpg]](http://edvblogfa.persiangig.ir/ShortNews-(EDV.blogfa)/214-(EDV.blogfa.com).jpg)
![[تصویر: 1_880623_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8806/ImageNews/880623/1_880623_L600.jpg)
سحر قریشی متولد 1366 است و تنها عضو متاهل بین بازیگران جوان دلنوازان به حساب می آید. همسر او مهران اخوان ذاکری است و 25 سال سن دارد . زندگی مشترک آنها چند سالی است که آغاز شده و روز های خوبی را با هم پشت سر میگذارند . سحر قریشی تنها یک برادر دارد و رنگ های مورد علاقه اش مشکی ، آبی و قرمز است . سحر قریشی دوست دارد هر چه زود تر به اوج برسد و این آینده را برای خود پیش بینی میکند . برای قریشی نوع پوشش و لباس خیلی اهمیت دارد . او حسین سهیلی زاده را مانند پدرش دوست دارد.
![[تصویر: 214-(EDV.blogfa.com).jpg]](http://edvblogfa.persiangig.ir/ShortNews-(EDV.blogfa)/214-(EDV.blogfa.com).jpg)
![[تصویر: 1_880623_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8806/ImageNews/880623/1_880623_L600.jpg)
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۸ عصر
![[تصویر: 57_880319_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8803/ImageNews/880319/57_880319_L600.jpg)
از ميان 350 كانديد به «دلنوازان» رسيدم
1388/07/29
سحر قريشي در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره نحوه ورودش به تلويزيون گفت: من كار اولم در زمينه بازيگري فيلم سينمايي «لج و لجبازي» به تهيه كنندگي آقاي زبر دست بود. در مراحل پاياني اين كار بودم كه از طريق آقاي خيرابي به آقاي سهيليزاده معرفي شدم. آقاي سهيلي زاده از من دعوت كرد تا براي نقش يلدا كه حدود 350 نفر كانديد داشت، تست بدهم و خوشبختانه پس از تست مورد قبول واقع شده و براي بازي در اين نقش آمدم.
وي با بيان اينكه بازيگران در كار روتين تلويزيوني بيشتر ديده ميشوند، درباره بازتاب سريال «دلنوازان» اظهار داشت: استقبال مردم از اين سريال خيلي خوب است و مردم در كوچه و خيابان مرا ميشناسند و مورد محبتشان قرار گرفتهام. البته در اين كار استرس هم داشتهام، چون در كنار پيشكسوتان بزرگي ايفاي نقش ميكردم و كار اولم بود.
وي افزود: من براي بازي در چنين سريال پر قسمتي تجربه چنداني نداشتم. ضمن اينكه نقشم هم پررنگ بود اما آقاي سهيليزاده با من همراهي كرد و كمكهاي او مرا به اينجا رساند.
وي درباره انتخاب بازيگران و اينكه آيا دوست داشته به جاي بازيگر ديگري در اين سريال ايفاي نقش كند؟ پاسخ داد: من در جايگاهي نيستم كه بخواهم در اين باره صحبت كنم ولي به نظرم انتخاب بازيگران خوب است. روزي كه من براي تست آمدم فقط براي نقش يلدا آمدم و امروز هم فكر ميكنم هركدام از بچهها به بهترين شكل در جاي خود قرار گرفتهاند.
قريشي درباره نقش يلدا نيز عنوان داشت: به نظر من تمام گيرايي داستان در اين است كه پيش زمينهاي از زندگي يلدا وجود نداشته باشد. يلدا خودش پر از نگراني و معماست و همين است كه اين جذابيت را براي اين نقش ايجاد كرده است. تا آخر داستان مشخص نميشود كه يلدا كه و چه بوده و همين تعليق باعث ميشود تا اين نقش براي مخاطب خاكستري به نظر برسد و نداند كه مثبت است يا منفي.
بازيگر نقش يلدا درباره اينكه دوست دارد همچنان در تلويزيون بازي كند و يا به سينما برود تيز تصريح كرد: به خاطر اينكه تلويزيون رسانه ملي است، پر بينندهتر است و قشر بيشتري از جامعه تلويزيون ميبينند. ولي هم سينما و هم تلويزيون ميتوانند بازيگر را نشان بدهند و انتخاب درست نقشها در اين ميان خيلي مهمتر است تا تكرار مكرر يك نقش. در تلويزيون ميتوان به قيمت تكراري شدن ديده شد، ولي من دوست دارم در هر دو ژانر ديده شوم و نقشهاي متفاوتي را تجربه كنم.
وي با بيان اينكه من بيشتر برايم نقش و فيلمنامه مهم است و سينما و تلويزيون زياد فرقي ندارد، گفت: يلدا را دوست دارم و با آن ارتباط برقرار كردهام البته خيلي به من شباهت ندارد اما در اتفاقاتي كه برايش ميافتد، خودم را به جاي او ميگذارم و ري اكشنها از طرف خودم بوده است.
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۹ عصر
بیوگرافی حدیث میر امینی:
حدیث میر امینی متولد 67 است و در رشته ی نمایش تحصیل کرده است از این رو باید او را تنها دختری دانست که در این سریال در رشته مرتبط با کارش تحصیل کرده است . او فرزند چهارم خانواده است و سه برادر بزرگتر از خود هم دارد . رنگ قرمز رنگ مورد علاقه ی حدیث میر امینی است و به غذاهای ایتالیایی هم علاقه فراوان دارد. بازیگر مورد علاقه ی خارجی او رابرت دنیرو است. تفریح مورد علاقه ی میر امینی فبلم دیدن و ورزش کردن است . و این بازیگر شنا را یشتر از هر ورزش دیگری دوست دارد او عاشق سینما است و دوست دارد در این عرصه بسیار موفق تر از تلویزیون باشد. او به سهیلی زاده و مهران مهام علاقه ی زیادی دارد و معتقد است آنها به او کمک زیادی کرده اند.
(حدیث میر امینی سابقه ی حضور در مرد دو هزار چهره را هم داشته)
حدیث میر امینی متولد 67 است و در رشته ی نمایش تحصیل کرده است از این رو باید او را تنها دختری دانست که در این سریال در رشته مرتبط با کارش تحصیل کرده است . او فرزند چهارم خانواده است و سه برادر بزرگتر از خود هم دارد . رنگ قرمز رنگ مورد علاقه ی حدیث میر امینی است و به غذاهای ایتالیایی هم علاقه فراوان دارد. بازیگر مورد علاقه ی خارجی او رابرت دنیرو است. تفریح مورد علاقه ی میر امینی فبلم دیدن و ورزش کردن است . و این بازیگر شنا را یشتر از هر ورزش دیگری دوست دارد او عاشق سینما است و دوست دارد در این عرصه بسیار موفق تر از تلویزیون باشد. او به سهیلی زاده و مهران مهام علاقه ی زیادی دارد و معتقد است آنها به او کمک زیادی کرده اند.
(حدیث میر امینی سابقه ی حضور در مرد دو هزار چهره را هم داشته)
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۵۹ عصر
حديث ميراميني ـ بازيگر نقش روشنك در سريال «دلنوازان» گفت: در سالهاي اخير موقعيتهايي برايم به وجود آمده است كه بتوانم نقشهاي كاملا متفاوتي بازي كنم كه روشنك يكي از آن هاست.
اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش كه چهقدر از ابتداي مسير بازيگري خود دغدغه كليشه نشدن را دارد،افزود: بسيار تلاش ميكنم در نقش خاصي كليشه نشوم، خوشبختانه در سالهاي اخير موقعيتهايي برايم به وجود آمده است كه بتوانم نقشهاي كاملا متفاوتي بازي كنم.
ميراميني توضيح داد: در مجموعهي «گلهاي گرمسيري» كه نمايانگر تفاوت بين نسلها بود،نقش دختري بسيار معمولي به نام «ضحي»را بازي ميكردم كه در يك خانواده بسيار مرفه زندگي ميكرد؛ از سوي ديگر او دختر يك شهيد بود و مسايل خاص خود را داشت. مريم نقشم در سريال «شب ميگذرد» و دختري متعلق به دههي 50 بود كه در مواجهه با اتفاقات مختلف، واكنشهاي متفاوتي نشان ميداد، البته نقشم درمجموعهي«گيلعاد»(شايسته) متعلق به همان دهه بود، اما نوع زندگي و مسايل او با مريم متفاوت بود. اكنون هم نقش روشنك «دلنوازان» را بازي ميكنم.
ميراميني دربارهي پيوستن خود به گروه سازندگان «دلنوازان» اظهار كرد: پيش از اين با حسين سهيليزاده – كارگردان «دلنوازان»- در سريال «گيلعاد» بازي كرده بودم، پس از «شب ميگذرد» استراحت كردم، پس مدتي قرار بود در كار ديگري بازي كنم. درحال خواندن فيلمنامه آن بودم كه امير سليماني – دستيار اول كارگردان«دلنوازان» – با من تماس گرفت به من گفت سهيليزاده قصد ساخت سريال ديگري دارد و من را براي ايفاي يكي از نقشها در نظر گرفته است. بسيار خوشحال شدم و از آن استقبال كردم. پس از صحبت با آقاي سهيليزاده بسيار خوشحالتر شدم چون قبلا مشابه نقش «روشنك» را بازي نكرده بودم.
بازيگر نقش «روشنك» دربارهي برخورد بازيگران پيشكسوت با جوانان اين عرصه اظهار كرد: خوشبختانه از نخستين سريالي كه بازي كردم، با بازيگران پيشكسوت خوبي مانند آتيلا پسياني، پرويز حسيني و فرخ نعمتي همكار شدم؛ اكنون نيز با پرويز فلاحيپور و فريبا كوثري كار ميكنم كه بازي در كنارآنان برايم افتخاراست.
او اضافه كرد: دستكم براي من اتفاق نيفتاده است كه پيشكسوتان برخورد مناسبي نداشته باشند و در طول كار تلاش ميكنم بيشترين استفاده را از تجربههاي آنان بكنم. در «دلنوازان» همهي بازيگران در ايفاي بهتر نقشها به همديگر كمك ميكنند و من نيز به اين مساعدتها نياز دارم.
او دربارهي ضرورت ممارست بازيگران جوان روي بيان و بدن خود گفت: پيش از ورود به عرصه بازيگري همهي اين موارد را هم خود و هم ساير همكارانم انجام ميدهيم، چون ابتداييترين موضوعاتي است كه بازيگر بايد به آن توجه كند؛ البته در طول دوران فعاليت خود نيز بايد تمرين را ادامه دهيم، چون درواقع 50 درصد بازي بستگي به تكنيك دارد كه نياز به آموزش دارد.
اين بازيگر در پايان دربارهي رواج به تصويركردن درخواست ازدواج از سوي دختران، گفت: اين مورد يكي از واقعيتهاي جامعه است؛ اگر قرار باشد نقش چنين دختراني را بازي كنم از اين نقش ناراحت نميشوم.
اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش كه چهقدر از ابتداي مسير بازيگري خود دغدغه كليشه نشدن را دارد،افزود: بسيار تلاش ميكنم در نقش خاصي كليشه نشوم، خوشبختانه در سالهاي اخير موقعيتهايي برايم به وجود آمده است كه بتوانم نقشهاي كاملا متفاوتي بازي كنم.
ميراميني توضيح داد: در مجموعهي «گلهاي گرمسيري» كه نمايانگر تفاوت بين نسلها بود،نقش دختري بسيار معمولي به نام «ضحي»را بازي ميكردم كه در يك خانواده بسيار مرفه زندگي ميكرد؛ از سوي ديگر او دختر يك شهيد بود و مسايل خاص خود را داشت. مريم نقشم در سريال «شب ميگذرد» و دختري متعلق به دههي 50 بود كه در مواجهه با اتفاقات مختلف، واكنشهاي متفاوتي نشان ميداد، البته نقشم درمجموعهي«گيلعاد»(شايسته) متعلق به همان دهه بود، اما نوع زندگي و مسايل او با مريم متفاوت بود. اكنون هم نقش روشنك «دلنوازان» را بازي ميكنم.
ميراميني دربارهي پيوستن خود به گروه سازندگان «دلنوازان» اظهار كرد: پيش از اين با حسين سهيليزاده – كارگردان «دلنوازان»- در سريال «گيلعاد» بازي كرده بودم، پس از «شب ميگذرد» استراحت كردم، پس مدتي قرار بود در كار ديگري بازي كنم. درحال خواندن فيلمنامه آن بودم كه امير سليماني – دستيار اول كارگردان«دلنوازان» – با من تماس گرفت به من گفت سهيليزاده قصد ساخت سريال ديگري دارد و من را براي ايفاي يكي از نقشها در نظر گرفته است. بسيار خوشحال شدم و از آن استقبال كردم. پس از صحبت با آقاي سهيليزاده بسيار خوشحالتر شدم چون قبلا مشابه نقش «روشنك» را بازي نكرده بودم.
بازيگر نقش «روشنك» دربارهي برخورد بازيگران پيشكسوت با جوانان اين عرصه اظهار كرد: خوشبختانه از نخستين سريالي كه بازي كردم، با بازيگران پيشكسوت خوبي مانند آتيلا پسياني، پرويز حسيني و فرخ نعمتي همكار شدم؛ اكنون نيز با پرويز فلاحيپور و فريبا كوثري كار ميكنم كه بازي در كنارآنان برايم افتخاراست.
او اضافه كرد: دستكم براي من اتفاق نيفتاده است كه پيشكسوتان برخورد مناسبي نداشته باشند و در طول كار تلاش ميكنم بيشترين استفاده را از تجربههاي آنان بكنم. در «دلنوازان» همهي بازيگران در ايفاي بهتر نقشها به همديگر كمك ميكنند و من نيز به اين مساعدتها نياز دارم.
او دربارهي ضرورت ممارست بازيگران جوان روي بيان و بدن خود گفت: پيش از ورود به عرصه بازيگري همهي اين موارد را هم خود و هم ساير همكارانم انجام ميدهيم، چون ابتداييترين موضوعاتي است كه بازيگر بايد به آن توجه كند؛ البته در طول دوران فعاليت خود نيز بايد تمرين را ادامه دهيم، چون درواقع 50 درصد بازي بستگي به تكنيك دارد كه نياز به آموزش دارد.
اين بازيگر در پايان دربارهي رواج به تصويركردن درخواست ازدواج از سوي دختران، گفت: اين مورد يكي از واقعيتهاي جامعه است؛ اگر قرار باشد نقش چنين دختراني را بازي كنم از اين نقش ناراحت نميشوم.
صفحه ها: 1 2