انجمن جنرال , General

نسخه کامل: فیلم شاهزاده ی ایرانی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
این فیلم سینمایی جنجالی به تازگی در خارج از کشور عرضه شده و قسمت اول سه گانه ی این فیلم هم براتون قرار میدیم

تصاویر فیلم و پشت صحنه ی فیلم رو ببینید

شاهزاده ی ایرانی

[تصویر: 1-6.jpg]
[تصویر: 1-8.jpg]

[تصویر: 1-7.jpg]
[تصویر: 1-1.jpg]

[تصویر: 1-3.jpg]
[تصویر: prince-of-persia:-the-sands-of-time-ss-3.jpg]

[تصویر: 1-7.jpg]
قسمت اول سه گانه ی فیلم

این فیلم از بازی معروف و پرطرفدار شاهزاده ایرانی الگو برداری شده و محصول والت دیزنی است. بن کینگزلی هم درآن یک نقش ثابت دارد. به نظر نمی رسد بازیگر ایرانی یا فارسی زبانی در آن ایفای نقش کرده باشد. نقش شاهزاده را هم جک گیلنال بازی کرده که اگر فیلم زودیاک را دیده باشید، چهره معصوم و کنجکاو ژورنالیستی را که دربه در دنبال سرخ قتلهای زودیاک است را حتما در خاطرتان هست. ضمن اینکه دکور و صحنه های فیلم برداری هم در جاهای عجیب و غریبی مثل شمال آفریقا و کشور مراکش بنا شده بوده. در هر صورت، شاهزاده ایرانی از آن پروژه هایی است که هالیوود انتظارات زیادی از آن خواهد داشت. هم انتظار فروش بالا و هم استقبال تماشاگران از قسمت اول فیلم. تصاویری از این فیلم در این صفحه ارائه شده

مشاهده کنید

ممنون
چیزی که مشخصه اونا دلشون واسه ما نسوخته و قصد پلیدی ار این کار دارن والا پولشون زیادی نکردهAngry کدوم ایرانی مثل اینیه که تو تصویره و شمشیر کشان دنبال قتل و نابودیهMedieval
بابا وله قصدشون کنین.
فیلم و ببینین حالشو ببرین.
من دیدم. قشنگه. دوسش دارم:pinkglassesf:
لابد اين هم يه چيزي مثل فيلم 300 هستش كه اون همه تبليغش كردن آخرشم معلوم شد تنها هدفشون بد جلوه دادن ايران و ايرانيايي هستش كه در سراسر تاريخ از اصالت ، فرهنگ غني ، از زيبايي مردان و زنانش و اقتدار در عين عطوفتش در هر جايي ياد شده . حالا اومدن و از ايران اقتدارش رو به صورت وحشيگري ، عطوفت و عادل بودن پادشاهاش رو به صورت بي رحمي و خون خواري و بي فرهنگي و زيباييش رو به صورت ويرانگي و زشتي نشون دادن . در حالي كه غربي ها تمدن شون رو از اون گرفتن و حالا اسم جهان سومي رو روش گذاشتن.من يكي كه از اين جور فيلم ها واقعا متنفرم .
نه نه اصلا مثل 300 نیست
وقتی این فیلمو می بینی اصلا نباید به اسمایی که میگن توجه کنی و فقط تنها به این توجه کنی که ایرانین مثلا اون موقه می تونی از دیدن فیلم لذت ببری
مثلا اسم پسره دستان ه و تهمینه دختره ، من اولش توقع داشتم که در مورد رستم و تهمینه ی شاهنامه باشه ولی اصلا قضیه هیچ ربطی به اونا نداره
ببخشیدا ولی اون دوستیمون که میگن دلشون به حالمون نسوخته بگم مگه خودمون دلمون به حال خودمون میسوزه که اونا بخواد بسوزه
فیلمی سراغ داری که در مورد تاریخ کشورمون در مورد افسانه هامون و.... ساخته شده باشه؟
یه بار مثلا اومدن داستانای شاهنامه رو سریال کنن شرمنده گلاب به روتون ولی گند زدن تو هر چی فردوسی بدبخت بود
اول خودمون هوای تاریخمونو داشته باشیم بعد از بقیه توقع داشته باشیم:smilie (51):
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع