انجمن جنرال , General

نسخه کامل: مجموعه آثار دارن شان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
در این تاپیک در مورد مجموعه ی آثار دارن شان ، خصوصا سرزمین اشباح و نبرد با شیاطین بحث می کنیم . این مجموعه ، یکی از بهترین مجموعه های فانتزی ، تخیلی و جذب کننده است .
من انقدر کارای این نویسنده رو دوست دارم که نگو...بچه های فروم قبلی میدوننCoolراستی بچه هایی که تهرانن نمیدونن جلد 9 و 210(آخر)دموناتا کی منتشر میشن؟؟؟کرمانشاه تا جلد 8 اومده...خواستم بدونم بقیش اصضلا منتشر شده یا نهUndecided
سرزمین اشباحش رو خوندم ولی خدایی اخرش ضد حالی عجیبی خوردم!Undecided
وااااااااای بچه ها من تو نظرسنجی دموناتا رو زدم ولی الان پشیمونم چون سرزمین اشباحم معرکه بود.باید گزینه آخرو میزدمHuh
یاسمن جون تو اولین کسی نیستی که اینو میگی....من خودم بعد تموم کردنسش یه چند ماه دپرسیدم...میخواستن تیمارستان بستریم کنن جون تو!(Big Grin)ولی خداییش کتاب آخرش(پسران سرنوشت:heartSmileبا همه صضد حالی که توسش بود یه چیز دیگس.مخصوصا اونجا که درن تو اون رودخونه میافته و تنها آرزوش این میشه که جنون بیاد سراغش تا از اونهمه رنج راحت بشه....
در تهران آخرین جلدی که اومده جلد 8 ــه ، ولی اگر می خواهید بفهمید جلد 9 کی منتشر می شود ، معمولا یکی دو ماه بعد از اینکه این سایت در صفحه ی اصلی کتاب را برای دانلود قرار می دهد . من خودم معمولا از این سایت دانلود می کنم و می خوانم . اگر این سایت هنوز کتاب رو برای دانلود نگذاشته ، یعنی حالا حالا ها از انتشارش تو بازار خبری نیست . :m:we
من رو لینکتون کلیک نکردم ولی اگه منظورتون سایت درن شان فنزه من خودم از کاربرای اصلی اونجام...چند تا تاپیک انجمنش رو انگشت کوچیکم میچرخهCool...ولی من کتابارو داونلود نمیکنم...احساس میکنم وقتی از روی خود کتاب میخونیش حسش بهتر منتقل میشه:sleepy:
من فقط ديموناتا رو خوندم و عاشقشونم
من رمان تخيلي خيلي بدم ميومد از سر بيكاري ار ال استاين و اميلي رودا ميخوندم ولي دارن شان يه چيز ديگه ست...
همه جلداشو يه دور با سانسور يه دور بدون سانسور خوندم ميگم اين دارن بد منحرفيه هاااااا...
منم شنیدم سانسور زیاد داره(مخصوصا دیو همخون) ولی حوصله دانلود ندارم...کسایی که خوندن سانسوریا رو خب بیان واسه ما هم تعریف کنن دیگه:dodgy:
این قضیه kissing رنی و گروبز هم هستش آره؟؟؟:blush:
اره ولي يه دونه هم تو جلد 8 داشت البته من سانسور شده اين جلد رو استثنا" نخوندم الانم يادم نيست ولي گروبز كه ادم نبود يكي مياد همون قضيه رو سره همون دختره كه درويش دوسش داشت مياره اينم يه ارزو خنده دار ميكنهBig Grin
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع