انجمن جنرال , General

نسخه کامل: کلوپ گوشی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
در اینجا اعضای انجمن در مورد گوشی های خود و سایر مباحث مربوط صحبت میکنندBig Grin
بشنوید....
چندی پیش تاریخ 29 June برابر با 8 تیر فرا رسید و بالاخره iPhone که شرکت Apple ماه ها مردم جهان را برای عرضه آن منتظر گذاشته بود به بازار آمد. آیفون گوشی همه کاره اپل ترکیبی از توانایی های یک تلفن همراه و یک منشی دیجیتال است. شرکت Apple نشان داده است در هر صنعتی که شروع به رقابت کند حرف اول را می زند , این بار با گوشی جدید خود iphone به سراغ صنعت موبایل آمده است. آیا می تواند با شرکت های بزرگی چون نوکیا و سونی و سامسونگ و ... مقابله کند ؟
نیدونم شایدShy
نقل قول :چندی پیش تاریخ 29 June برابر با 8 تیر فرا رسید
ميشه بگي چند روز پيش؟
Big Grin
ضمن سوال قبل..لازم میدونم بگم اینجا کلوپ گوشی هست...یعنی در مورد گوشی هایی که تا حالا داشتیم و یا میشناسیم با هم صحبت میکنیم...
مثلا من میگم از سونی اریکسون خیلی خوشم میاد...و تا حالا از اول یه گوشی داشتم اونم w810 ... و در کل راضی هستم..گوشی بدی نیست...ولی حتما این تابستان گوشی جدید میخرم که البته باید از سونی اریکسون هم باشهTongue
حالا در پست های بعدی وارد صحبت های فنی میشیمWink
منم نوكيا داشتم كار كردن باهاش خيلي اسونه ولي خود گوشي به درد نميخوره 3500
سلام
بچه ها واقعا گوشی بسیار پیشرفته و ظریف و زیبای Apple _ iphone 8GIG امکانات اون به تمام گوشی های بازار با توجه به قیمتش ارزش داره
این گوشی با سیستم عامل بسیار قوی میتونه مثل یک لپ تاب همراه شما قوی عمل کنه
راستی Emulator بازیهای XBOX 360 هم داره براش نوشته میشه
سخت افزار و CPU,GRAPHIC 3D این گوشی حتی از گوشی هایی نظیر ان95 8 گیگ هم بالاتره

شرکتی مثل سونی اریکسون و بخش سونی در گوشی های موبایل هنوز از تولید چنین صفحه لمسی LCD همچون Apple _ iphone 8GIG برای گوش هاش عاجز است.

ولی من به تمام کاربران ایرانی در ایران حق میدم که از نوکیا و سونی اریکسون استفاده می کنند چون نوکیا و سونی اریکسون برای ترانه گوش دادم و دوربین در ایران نیاز کاربران ایرانی را تامین می کنند.

با توجه به open source بودن Mac os بی شک آینده متعلق گوشی بسیار پیشرفته و ظریف و زیبای Apple _ iphone 8GIG می باشد.
این گوشی هم هست در دست بعضی مردم ولی خب باشه گوشی های سونی اریکسون که داشتین هم معرفی میکنم(چشم)
ممنون
خب حالا رسیدیم به بحثی که علی جانم گفت....حالا بهتره ببینیم در گوشی های موبایل کدوم یکی دارای کیفیت از همه جهات هستن ....به همین جهت اگر موافق باشین مدلهای گوشیهاتونو بذارین و هر کس توضیحات مربوط به گوشیه مخصوص خودشو بذاره تا بحث شروع بشه با اجازه ی علی جان
گوشی من apple iphone ومن باهاش مشکلی ندارم به نظرم خیلی بهتر از سونی اریکسون و نوکیاست(البته کم کم داره به تصرف خواهرم در میاد)
برای جلوگیری از اسپم عکسشو میذارم:
[تصویر: iPhone_m.gif]
خب درسته اردلان جان که از یه جهاتی بهتر از سونی اریکسون هست ولی از یه جهاتی هم نه چون خب اولا که سونی اریکسون جا افتاده تر و بیشتر در بازار هست و از نظر امکانات هم واقعا با هزینه ی کم میشه کامل ترین امکاناتو ازش دید البته شاید کیفیت بعضی مدل هاش پایین باشه ولی نه اونقدر زیاد ولی نوکیا که دیگه برای خودش جایی داره....Shy
ولی خب درس میگی واقعا کیفیتی که ایفون داره خیلی از گوشیهایی که حتی به مرز پش تولیدم نرسیدن ندارن
حالا در هر شکل بازم منتظریم دوستان دیگه هم بیان بحث دایره ی بزرگتری پیدا کنه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع