انجمن جنرال , General

نسخه کامل: سریال نوروزی "برج سعادت" برای شبکه ی 2
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
شبکه ی 2 :

برج سعادت
سریال «برج سعادت» را مجید صالحی برای پخش نوروزی شبكه ۲ سیما كارگردانی می‌كند. فیلمنامه این سریال را علیرضا مسعودی نوشته كه در پرونده كاری خود فیلمنامه سریال‌های «قرارگاه مسكونی» و «سه در چهار» را دارد.

مسعودی درباره خلاصه داستان سریال برج سعادت به خبرنگار جام‌جم گفت: وقتی بچه بودم، پشت ۵۰ تومنی و سردر دانشگاه تهران را كه نگاه می‌كردم، با خودم می‌گفتم؛ می‌شه یك روز منم برم اونجا. تا این‌كه عاقبت به آرزویم رسیدم و ۷ سال تمام رفتیم و اومدیم تا بالاخره یك روز به من گفتند نیا. از آن روز كه گفتند نیا تا شبی كه بابا هامون اومدن دنبالمون و گفتند بیاین خونه‌هاتون، من، رضا، محسن و صادق شب‌هایی رو توی تهرون گذروندیم...
مسعودی با ذكر این نكته كه شبكه ۲ سیما سال گذشته فیلمنامه سریال برج سعادت را تصویب كرد، گفت: چون فرصت مناسبی برای نوشتن داشتم، اكنون فیلمنامه كامل است و كارگردان با خیال راحت می‌تواند آن را مقابل دوربین ببرد.این نویسنده با اشاره به این نكته كه در زمان نوشتن فیلمنامه به بازیگرانی مانند علی صادقی و مهران رجبی برای بازی در سریال برج سعادت فكر می‌كرده، گفت: انتخاب بازیگران به عهده كارگردان است؛ اما من فكر می‌كنم با سابقه دوستی كه بین صالحی و علی صادقی است، این بازیگر حتما در فهرست بازیگران سریال برج سعادت باشد، همچنین امكان دارد مهران رجبی هم برای بازی در این سریال انتخاب شود.

مسعودی در پاسخ به این سوال كه سریال برج سعادت را بر اساس كدام قالب رایج سریال‌های كمدی در ایران نوشته‌اید، گفت: چون فرصت كافی برای نوشتن داشتم، تمام تلاش خود را كردم تا متن را براساس موقعیت‌های طنز پیش ببرم تا باعث خستگی و دلزدگی مخاطب نشود.

وی تاكید كرد: چون وقت كافی داشتم تا از همه خلاقیتم برای نوشتن استفاده كنم، همین حالا اعلام می‌كنم اگر برج سعادت سریال ضعیفی شد، تقصیر من است و كارگردان و بازیگران هیچ تقصیری نخواهند داشت!

مسعودی در پاسخ به این پرسش كه چرا با این‌كه تلویزیون ما سابقه طولانی در زمینه ساخت سریال‌های طنز دارد، اما باز هم سریال‌های كمدی ما دیالوگ‌محور هستند و فقط در یك لوكیشن بسته جریان پیدا می‌كنند، گفت: سریال‌های كمدی بیشتر به شكل شبانه و روتین پخش می‌شوند و در این شرایط واقعا كارگردان و نویسنده زمان كافی برای خلق موقعیت‌های طنز خارج كلام را ندارند.

وی در پاسخ به این نكته كه اگر فقط زمان اهمیت دارد چرا مهران مدیری در سریال‌های جدیدش و شما در سریال سه در چهار توانستید از این قاعده عبور كنید؟ با ذكر این مورد كه سلیقه مخاطبان متفاوت است و راضی كردن حداقل ۳۰ میلیون مخاطب كار دشواری است، گفت: بیشتر اوقات به گروه سازنده وقت كافی برای نوشتن فیلمنامه، پیش‌تولید و تولید داده نمی‌شود و گروه خیلی زود باید كار را به پخش برساند، در چنین شرایطی دیگر نمی‌توان انتظار خلاقیت و نوآوری داشت.

مسعودی افزود: بهترین راه برون‌رفت از این وضعیت آن است كه برای تولید سریال‌های طنز یا هر سریال روتین دیگر زمان كافی به گروه داده شود. مثلا وقتی تلویزیون می‌داند هر ساله برای ماه رمضان، سریال مناسبتی نیاز دارد، چرا از هم اكنون به فكر ساخت سریال سال آینده نیست و برای آن برنامه‌ریزی نمی‌كند.

سریال «برج سعادت» به تهیه‌كنندگی محمدرضا تخت‌كشیان ساخته می‌شود. این تهیه‌كننده تولید سریال‌هایی مانند «قرارگاه مسكونی» و «كلاه پهلوی» را در پرونده كاری خود دارد.
صاویر بازیگران این سریال :

[تصویر: 175775_orig.jpg]

[تصویر: m.salehi.jpg]

[تصویر: 400917_1img7777.jpg]
لینک مرجع