انجمن جنرال , General

نسخه کامل: دوجین یا موهیول ؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
خب از اسم تایپک هم که معلومه Big Grin اینجا طرفداران هر دو شخصیت , شروع به نقد شخصی مورد نظر خودشون میکنند و به قول گفتنی همه چیز بررسی میشود.

چون این دو شخصیت , یعنی موهیول و دوجین , جز نقش های اول هستند.

شاهزاده دوجین و شاهزاده موهیول :sleepy:
با اینکه من دوجین رو بخاطر اینکه شبیه اویی هست یکم دوس دارمBig Grinولی رای من با موهیولهN_aggressive (14)اخر پسر نوه جومونگ کجا؟ پسر یونگ پو کجا؟5
من با only song موافقم ولی موهیول ازاونی که تو گفتی بهتره یادت رفته که موهیول چند بار می تونست یونو به دست بیاره؟ ولی به خاطر دوجین نکرد دوجین مارو رو اسیر کرد مثلا دوست بودن دوجین اون همه بلا سر یون اورد و با موهیول جنگید و شخصیت اصلی شو دم مرگ برای موهیول تو نامه نوشت که موهیولو دوس داره ولی موهیول با دوجین نجنگید و این بخشی از سریاله اگه 36 قسمتو رو کنم زیاد تر می شه در ضمن دوست عزیز پسر نوه جومونگ می شه هودونگ موهیول نوه جومونگه:heart::smilie (51):
man dojino tarji midam
موهيول
خب موهیول دیگهTongue کی از کسی که یئونو رو به زور پیش خودش نگه داشت خوشش میاد:a (8):
من کاملاً با شارپی جان موافقم. عشق در دوریه که به اوج خودش می رسه:a (8):
اصلاً این عشق موهیول و یئونو خیلی با معنی بود.:heart:

من اون زمانی که سرزمین بادها رو میدیدم رفتم درباره ی چویی جانگ وون (یئونو)تو اینترنت یه کم گشتم.Tongue خیلی شخصیت منفی ای داره! از چشم افتادTongue:dodgy:

سونگ ایل گوک و عشقه!Big Grin
بهم نخندینا Big Grin ولی من دوجین رو نمیشناسم
فقط چند تا قسمت دیدم و فقط میدونم موهیول نوه جومنگه :trenchcoat:
:icon8::icon8::icon8::icon8::icon8::icon8:
موهيول
من با تلوزیون میرم جلو نگین داستان رو:a (8)::a (8):به عشق دوبله وایسادم نمیخواد تعریف کنین یه دونه بگین دیگه

من هر دوشون رو دوست دارم :pinkglassesf:
Only_song خیلی بدجنسی حالا فهمیدم این دوجین پسر یونگ پوئه دیگه سوتی ندینا:a (8)::a (8):
موهيول ديگه:dodgy::heart:
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع