۲۰-۳-۱۳۸۹, ۰۸:۵۷ عصر
۲۱-۳-۱۳۸۹, ۱۰:۴۹ صبح
من های اپ رو دوس دارم از یونم بدم نمی یاد کار سریو هم تک بود ولی های اپ به اوه یون اه شبیه یون خوشگله سریو به شخصیتش نزدیک نبود یونم یه جاهایی مصنوعی بازی کرد پس های اپ از همه بهتره
۱۸-۹-۱۳۸۹, ۰۲:۲۲ صبح
من از زن های مبارز خیلی خوشم میاد مثل هه آپ و سوسونو. حق با دوستمونه یون بعضی جاها واقعا مصنوعی بازی میکنه و زیادی هم مظلومه.
۱۸-۹-۱۳۸۹, ۱۰:۴۱ صبح
بد جوري عاشق هي آپ شدم :heart:
۱۸-۹-۱۳۸۹, ۰۴:۱۹ عصر
يون خوشگله ولي بچه دار شدنش تو روند فيلم خيلي چرت بود از هي اپم بدم مياد يعني از شخصيتش تو فيلم زياد خوشم نيومد سريو هم باحال بود!

۱۹-۹-۱۳۸۹, ۰۷:۳۱ عصر
های اپ نقشش خوبه ولی سریو از اون باحال تره.اه از یون هم که اصلا خوشم نمیاد.لوسه نونور.سریو بهتر از بقیس:blush:
۲۸-۱۲-۱۳۸۹, ۰۸:۴۵ عصر
های اپ چون من از زن های جنگ جو خوشم میاد (ولی مثل سوسانو نه خیلییییییییییییییییییییی مصنو عیه)یون که عشقمه :heart: ولی یک خورده لوس بازی در میاره سریو خیلییییییییییی دلنشینه ولی با اجا زتون زشته تو پله های ابر یک خورده قشنگه اینجانقشش بهش نمیاد های اپ حرکت های رزمی را خیلی طبیعی انجام می ده
-
-
۲-۱-۱۳۹۰, ۰۶:۰۲ عصر
فقط های آپ . چون از همه خوشکلتره و نقطه ضعف فیلم همینجاست که موهیول رو وقتی نوزاد بود بزرگ کرد . پس اونموقع که موهیول بزرگ میشه های آپ باید 40 سالی داشته باشه اما همینکه جوان و خیلی خوشکل نشونش دادند و هنر رزمیش بالا بود من ازش خوشم اومد . به علاوه تمام سریالهایی که ازش دیدم خیلی عالی بودند مثل چرا به خانه ام آمدی یا استاد مطالعه .
های آپ ویژگیهای منحصر به فردی داره که بقیه ندارند . تازه هنر نقاشی روی دیوارشم عالیه .
لباسشم تو فیلم از همه بهتر بود .
فقط ایرد از دهانش بود که جدیدا درستشون کرده و دیگه خوشکل جلوه میکنه .
های آپ ویژگیهای منحصر به فردی داره که بقیه ندارند . تازه هنر نقاشی روی دیوارشم عالیه .
لباسشم تو فیلم از همه بهتر بود .
فقط ایرد از دهانش بود که جدیدا درستشون کرده و دیگه خوشکل جلوه میکنه .
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۰۵ عصر
من که میگم سریو از همشون بهتره . از یون بدم میاد چون اولش دوجین رو بازی داد و به عشق دوجین خیانت کرد و با موهیول رفت . از هیاپ هم خوشم نمیاد چون تو هر سوراخی هی سرک میکشید حتی از چیزایی که بهش مربوط نبود . مخصوصا وقتی که موهیول میخواست از غار بیرون بیاد و زندگی بیرون رو تجربه کنه هیاپ هی میگفت بیرون بده ، جیزه ، خطرناکه ، تو همین غار بمونید و نقاشی بکشید اما وقتی موهیول رفت بیرون و به یه پست و مقامی رسید هیاپ هم رفت دنبالش . یکی نیست بگه اگه بیرون بده تو چرا اومدی بیرون ؟ تو رو چه به این حرفا برو نقاشیتو بکش . تا فهمید اون بیرون میتونه به مقامی برسه اونم دنبال موهیول رفت . از شخصیبت هایی که دیگران رو از کاری منع میکنند و بعد خودشون همون کارو انجام میدن خیلی خیلی بدم میاد . البته باید بگم که این نظر شخصی منه و قبل از اون از همه ی طرفدار های هیاپ معذرت میخوام :blush: بالاخره هر کس نظری داره دیگه . و در ضمن باید بگم من از اوه یون آه خیلی خیلی خوشم میاد و ففط توی فیلم از شخصیت هیاپ بدم میاد مثل چویی جونگ وون رو که خیلی دوست دارم ولی از شخصیت یون متنفرم
:pinkglassesf::_37_::a (52):
:pinkglassesf::_37_::a (52):