انجمن جنرال , General

نسخه کامل: خطر بیخ گوش شماست!!!!!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
[align=center][تصویر: 52237678009899590736.jpg]

اوایل که سرو کله تلفن همراه پیدا شده بود، میگفتن اون رو در جیب کت و پیراهن نذارین، برای قلب ضرر داره. ما هم اونو بستیم به کمرمون. بعد گفتن به کمرتان نبندید، خطر داره، مخصوصا برای مردها... خلاصه ماهم دیگه نبستیم. مدتی بعد گفتن زیاد کنار گوشتون نگیرید و زیاد با اون صحبت نکنید، برای گوش ضرر داره. هنوز هم که هنوزه دارن هر روز برای تلفن همراه یک ضرر جدید مینویسن.چند وقت پیش جایی شنیدم که اینها همه حرفه و این تلفونا هیچ مشکلی ندارن.
بنظر شما درسته؟
چندی پیش دو خبرنگار روسی از روزنامه پراودا دست به یک آزمایش شگفت زدند. اونها، صفحه نمایشگر دو تلفن همراه رو که در حال مکالمه بود روبروی هم قرار دادند. تخم مرغی رو بین این دو موبایل قرار دادند. پس از 15دقیقه تخم مرغ گرم شد. این تخم مرغ با کمال شگفتی بعد از یک ساعت کاملاً پخت! حتما به این فکر میکنین که این تلفن همراه با مغز ما چه میکنه؟!!555555
امواج خطرناک

** سلول های بدن انسان در گستره 10تا 1000 هرتز با همدیگه ارتباط برقرار میکنن، بیشتر موبایل ها نیز در گستره 270تا 1800 هرتز ارتباط برقرار میکنن. گستره امواج الکترو مغناطیسی تلفن همراه با سیستم ارتباط بین سلولی انسان هم پوشی داره و این مسأله باعث ایجاد اختلالات جبران ناپذیری به بدن میشه که مهم ترین اونها ضعف سیستم دفاعی بدن هست. جالبه که بدونین هر 0.004 ثانیه این امواج به بدن ما برخورد کرده و از اون عبور میکنه!!!
!!!!!
واي چه وحشتناك:n::n:
** پرتوهای تلفن همراه باعث پارگی رشته های DNAمی شود و پاره شدن رشته های DNA بسیاری از بیماری ها رو بدنبال داره.
** میدان الکترو مغناطیسی تلفن همراه، نقش تخریبی در ارگانیسم ها، بافت ها، سلول ها، پروتئین ها و آنزیم ها داره.
** جاهایی که پوشش کمه امواج گوشی بیشتر میشه و در مقابل جاهایی مانند نزدیک آنتن های BTS هم که پوشش خوبه، امواج ساطع شده از طرف آنتن ها برای بدن بسیار خطرناکه.
** در آلمان خونه هایی که کنار آنتن های تلفن همراه(BTS) قرار داره 25درصد کاهش قیمت دارن.
** اثر انعکاس امواج تلفن همراه در محیط های مسقف مثل اتومبیل و درکنار وسایلی مثل رایانه، ماکروفر و تلویزیون دوچندان میشه!!!
555
**نتایج تحقیق نشون میده: تو افرادی که بیشتر از تلفن همراه استفاده کردن میزان ناآرامی، بی توجهی، حواس پرتی در زندگی روزمره، مصرف نوشیدنی های تحریک کننده، اختلال در خوابیدن وآشفتگی موقع خواب بیشتر دیده شده. این افراد بیشتر در معرض خستگی و استرس قرار دارن و ساعات بیولوژیکی زندگی اونها بیشتر شبیه جغدهاس!

** امواج ناشی از تلفن همراه میتونه باعث بروز سرطان مغز، افزایش بزاق دهان، اختلال در بخشی از اعصاب شنوایی و گوش و خطر بروز عوارض نازایی در زنان و مردان باشه.!

** محققان تو آزمایشی با تقسیم جوونا به دو گروه پرمصرف و کم مصرف ثابت کردن، اونهایی که کمتر از پنج بار در روز با تلفن همراه صحبت میکنن و پیامهای کوتاه کمتری میفرستن، نسبت به افرادی که بالای 15 بار در روز از این وسیله استفاده میکنن، شرایط روحی بهتری دارن و شبها بهتر میخوابن.

(این داستان حالاحالاها ادامه داره...)
خوب خدا رو شکر من زیاد با موبایل حرف نمیزنمWink
ولی فک کنم که امواجش رو قلبم تاثیر گذاشته:N_aggressive (09):
:a (8):
زیاد نگران نباشین بچه ها! من بعد از اینکه همه همه همه ضررهاشو گفتم، چند تا پیشنهاد و راه علاج رو براتون می نویسمMornincoffee ولی فعلا ضرراش رو مینویسم تااااااااااااااااااااااااااااااااا بعد....:smilie (68):
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع