انجمن جنرال , General

نسخه کامل: Help
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
aval az hame mazerat mikham ke finglish daram minevisam

doostan ye moshkeli daram ye seri az horoofe farsi ro nemitoonam benevisam aval fekr kardam zabanam arabie ama didam farsie va gheyr az pazh gach horoofe dige E ro ham mesle z nemitoonam benevisam va bejashoon ye harfe dige mizare va har kari mikonam dorost nemishe
kesi mitoone komakam ***??
rasti az vaghti dishab windos avaz kardam injoori shode:a (8)::a (8):
ممکنه مشکل از کیبوردت باشه

اگه فکر میکنی کیبوردت سالمه یه بار یدگه ویندوز عوض کن

ولی احساس میکنم مشکل از کیبوردته
فکر می کنم به جای زبان فارسی و انگلیسی یه زبان دیگه رو موقع نصب ویندوز نصب کردی!

اگه اینطوری میتونی از تو قسمت Control Panel و بعدش Regional and language option بعدش language بعدش Details و با استفاده از گزینه add میتونی زبون جدید رو اضافه کنی.
دقت کن که در همین قسمت keyboard layout بر روی گزینه US تنظیم شده باشه.
یا کیبورد مشکل داره یا همین که احسان گفت شده و یه زبون دیگه ای رو نصب کردی:blush:
از چه سیستم عاملی استفاده میکنی؟
اگر از ایکس پی استفاده میکنی دیسک ویندوز رو داخل درایو بزار
توی قسمت Regional and language option و قسمت زبان ها یه گزینه داره که مربوط به زبان های آسیایی میشه تیک اونو فعال کن تا بتونی فارسی تایپ کنی بعد از نصب زبان اگه کیبوردت یو اس بی هست درایورشو هم نصب کن
ممنون از همتون مشکلش حل شد
یه سوال این انجمن موتور مکش داره؟
من مشكلي دارم اين كه من وقتي وارد سايتي ميشم مثل يوتوب يا سايت اطلاعات خانوار براي يارانه ها
وقتي از من مثلا كد ملي مي خواد و شماره ي سريال شناسنامه و يه كد امنيتي
وقتي تمام اين شماره ها رو مي زنم (داخل كادر عبارت) صفحه بدون هيچ گونه اروري ريست (ريلود) ميشه
مثل اين كه كادر عبارتي اعداد رو دريافت نمي كنه
من در ثبت نام كنكور هم اين مشكل رو داشتم
از دوستان خواهشمندم به من بگن كه چجري من اين گونه كادر ها مثل كادر سايت refahi.ir رو فعال كنم كه چيزي كه تايپ مي كنم رو دريافت كنه
با تشكر
لطفا سريع جواب بديد لازم دارم
ارتشتار
خب شما با مرور گرتون چیه
explorer
firefox
.چی؟
آره رها جا اینجا موتور مکش داره تازه علی چندروز پیش اینجارو ارتقائ هم دادBig Grin
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع