بچه ها ! تو این تایپیک هر سوالی که براتون پیش میاد (در مورد سوالات شرعی) اینجا مطرح کنین. هر کدوم از بچه ها که جواب اون سوال رو میدونستن ، مینویسن...

میخواستم بدونم آهنگ روزه رو باطل میکنه یا نه؟
.gif)
تا الان تو شک بودم گوش ندادم
معلومه که باطل نمیکنه... ولی کراهت داره، آهنگایی هم که مثل ترانه میمونه و باعث میشه ادم احساساتش زیادی فوران کنه و جو گیر بشه ، همینطور اهنگایی که توش زن میخونه گناه داره. بقیه آهنگای معمولی اشکالی نداره ....ولی بهتره که تو این روزها بجای اهنگ ،قرآن گوش بدیم: اینجوری دو تا نشون زدیم، یکی اینکه ثواب میبریم(ثواب کسی که قرآن رو گوش میده کمتر از ثواب قاری قرآن نیست) ، یکی هم اینکه حال و هوای ماه رمضون رو در ما تقویت میکنه.:_37_:
دستت درد نکنه:a (35):
یه سوال دیکه
اگه دختر نامحرم مثلا دختر خاله حجاب رو رعایت نکنه توی خونه و بلاخره توی رفت آمدی که توخونه داریم ببینمش روزه باطل میشه؟
نه باطل نمیشه. ولی باید سعی کنین که هروقت بهش برخوردین سرتونو بندازین پایین و نگاهش نکنین چون بهرحال نگاه به نامحرم تیری از ناحیه ی شیطانه... و بهتره به پدر یا مادرش یا کسی که بهش نزدیکی داره بگین که یاداور بشه که حجابش رو رعایت کنه، در واقع امر به معروف و نهی از منکر کردین.:blush: خودتون هم سعی کنین زیاد جاهایی که دخترخاله تون هست رفت وآمد نکنین. یه پیشنهاد: مثلا میتونید تو اتاقی که دخترخاله تون نشسته با بقیه ، یه یاالله بگین شاید اینجوری متوجه اشتباهش بشه.
ولی خب در هر صورت روزه شما باطل نمیشه فقط خیلی بهتره که تعاملات ، کمتر باشه
اگه بقیه بچه ها هم همکاری کنن خیلی بهتره! اگر کسی مطلبی در مورد سوالات شرعی بچه ها داره حتما بگه... مرسی:a (35)::a (35):
خدا خیرت بده فرابنفش کلی سوال دارم که باید جواب بدی:a (35):
در مورد نماز خوندن:
واسه پسر اشکال داره با یه لباس آستین حلقه ای یا رکابی نماز بخونه؟

در مورد دود قلیون و بوی عطر هم اگه میشه یه توضیح بده که روزه رو باطل میکنه یا نه؟

در مورد نماز خوندن با اون لباس هایی که نوشتین : نه ، اشکال نداره!
در مورد سوال دوم : دود
.gif)
و

هر دوش اگه عمدا استفاده بشه روزه رو باطل میکنه البته اگه غلیظ باشه( که معمولا هست) ، اما عطر نه تنها روزه رو باطل نمیکنه بلکه ثواب هم داره مخصوصا سر نماز

خدا رو شکر نه من نه خانوادم

نیستیم.مهمونامون دود میدن بخوریم:icon8:
آهان یه سوال دیگه:
من با شلوارک تو خونه بگردم (در صورتی که نامحرم توی خونه باشه) روزه باطل میشه یا نه؟:smilie (51):
خب در این مورد بهتره با کس دیگه ای که در مورد احکام آشنایی داره بپرسین.
من در اون حدی که اطلاع دارم میگم: در کل خداوند حجاب رو برای زن و مرد واجب کرده. حالا برای زن بیشتره ولی مرد از این قاعده مستثنی نیست پس فکر میکنم این کار درستی نیست ... اگه میخواستین بیرون برین بازم همینجوری لباس می پوشیدین؟؟؟
بهرحال نامحرم نامحرمه چه آشنا باشه چه غریبه... بهتره پوشش مناسبی داشته باشین:127fs4196680:
بسه دیگه! یه سوال دیگه بپرسی اینجوریت میکنم :