انجمن جنرال , General

نسخه کامل: My Brute
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .
بازی My Brute بازی اینترنتی سرگرم کننده ای است که شامل جنگ های رو در رو با شخصیت های کارتونی و جذاب است . هر یک از این شخصیت ها ویژگی های جالبی دارند . برای عضویت در این سایت اینجا یا امضای من را کلیک کنید .
لازم به ذکر است این سایت بعضی مواقع بسته است ( به دلیل هماهنگی و ... ) . صبح ها نیز معمولا تا ساعات 9-10 بسته است .
شما فقط کافیست یک شخصیت بسازید و طرف مقابل را انتخاب کنید و مبارزه را تماشا کنید .
Big Grin واقعا ممنون...من هم داخل این انجمن و هم انجمن قبلی برای خودم علامت سوال بود که این امضا یعنی چی ؟ یک بار هم که برای کنجکاوی رفتم به توصیفات خود شما رسیدم که الان گفتین...واقعا جالب و به جا بود...
حتما اینجا بیشتر گفتگو میشه و البته حتما فردا من هم عضو این سایت میشم:sleepy:
ممنون
MyBrute بازي خيلي جذابي نيست ... بدرد كسايي مي خوره كه واقعا تو دنياي آنلان هستن مثل : Garena و مي خوان كل كل كنن خيلي براي افراد ديگه كاربرد نداره.
بله بازی خیلی جذابی نیست . ولی به هر حال چندان وقت گیر نیست و متناسب با زمانی که می گیره سرگرم کننده است . البته در این بازی هر چه Level تان بالاتر برود مبارزات جذاب تر خواهند شد .
مرسی تشکر ممنون:heart:
لینک مرجع