انجمن جنرال , General

نسخه کامل: لی جونکی عشق من
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
اینجا طرفداران لی جونکی نظرات و عقاید خودشون رو برای لی جونکی میگن...به عبارت دیگه اینجا صمیمی تر به لی جونکی ابراز محبت میشه و در موردش گفتگو میکنیمBig Grinاین تایپک شکلی از پاتوق طرفدارن هست...
عشق منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن لییییییییییییییییییییییییییییی جونکیییییییییییییییییییییییییییییییییییی:heart: :heart: :heart: :x: :x: :x: aa aa aa
یا پیغمبر!!نیوشا جان کنترل کن خودتو گلم!:m:we
باشه یاسی جون کنترل میکنمA (16) ببین:
عشق مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن لیییییییییییییییییییییییییییی جونکییییییییییییییییییییییییییییییییییی:heart:::aa:x::x:
--------------------------------------------------------------------------
پ.ن:اگه دقت کنین و حوصله داشته باشید(که البته عمرا!! Big Grin )متوجه میشید که توی هر کلمه یک عدد از حرفا و همینطور تعدادی از از شکلکا رو کم کردم.ناسلامتی سال اصلاح الگوی مصرفه!!!:q:
Big Grin
واقعا دقت که میکنم متوجه میشم از این شدت علاقه در پست دوم کم شدهBig Grin
=
توی انجمن قبلی اولین بار من با لی جونکی آشنا شدم...زمانی که به تایپک لی جونکی سر زدم ... دیدم بچه ها بحث دختر بودن لی جونکی رو مطرح کردن...خلاصه از اون موقع من فکر کردم این دخترهBig Grin بعد دوباره یه مدت بعد که رفتم خوب نگاه کردم دیدم بچه ها داشتن شوخی میکردن ...بابا این پسره:sleepy:
خلاصه دیدم اینجا از لی جونکی میگن ما هم یه خاطره گفتیم..
ولی الان که دارم نت رو برای مطالب میگردم واقعا میبینم که لی جونکی فوق العاده طرفدار داره...
حالا انشاالله 100 سال دیگه ایران میادA (89)
A (89)..کم کم داره از این شکلک مورد علاقه علی خوشم میاداA (89)A (89)A (89)2
اخه ادم از این شکلک خندش میگیره...خود شکلک که انگار کامیون از روش رد شده...بعد تازه 3 تا انگشت رو مشت میکنه...وقتی هم میخنده که دیگه هیچیBig Grin
به افتخار طرفداران لی جونکیA (89)A (89)A (89)
:heart::heart::heart::heart::a (35)::a (35)::a (35):ایول ایول داش جونکیو ایولA (89)A (89)A (89)A (89)A (89)A (89)A (89)
من اين يارو رو نميشناسمBig Grin
5555555555
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
پ.ن:فقط همینو میتونم بگم!
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع