انجمن جنرال , General

نسخه کامل: گفتگو پیرامون شخصیت و چهره لی جونکی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
اینجا شخصیت لی جونکی و چهره این بازیگر رو مورد نقد وبررسی انجام میدیمBig Grin
ايرس کجايي؟/:k:
اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.ایول ایول داش علیو ایول.بابا گل کاشتی علی من چی بگم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :x::x::x::x::x:aaaaaaaaaa:heart::heart:
بعدشم چهرش که دیگه نقد و بررسی نداره.ماهه ماه:x::x::x:
[تصویر: ed7b3e643fef90_full.jpg]
لی جونکی با بازی در بسیاری از سریال ها توانسته چهره ی خود را به عنوان یه بازیگر بزرگ مطرح کنه و او توانسته با داشتن گریم ذاتی زیبا با قرار گرفتن در نقش های مختلف قابلیت های بازیگری خود را به نمایش قرار دهد.
او از بازیگران معروف در حال حاضر هست و به نظر عده ای از منتقدان بازی او در ایلنجیما یکی از بهترین بازی های او به حساب می امده اما دیری نگذشت که در کاری دیگر با قرار گرفتن در نقش یک دلقک بازی خود را کامل کرد.
او همچنان پیشنهادات زیادی برای سریال های زیادی داد
سونگ فیلم شاه دلقک منظورته؟اون که اولین فیلم جونکیه2
خب من مگه چیزی گفتم
من گفتم تو یه فیلم دیگه نقش دلقکو بازی میکرد Undecided همین Undecided
اما دیری نگذشت که در کاری دیگر با قرار گرفتن در نقش یک دلقک بازی خود را کامل کرد.
منبعت یه چی دیگه گفت2
نگاش کنین!خب خوشگل هست ولی سوسولیه دیگهA (25):a (52):
من که فکر نکنم فرق کَره با کره رو بدونین شما
خب بگذریم ولی به هیچ وجه بحث رو منحرف نکنین چون اینجا اصلا شما توی این بحث نبودین که یک آن میاین و یه پست میدین
خب بگذریم درسته ایریس جان احتمالا منبع اشتباه نوشته بوده البته این توی وبلاگ بودUndecided
ممنون
خب ببخشید شما که من الان تازه ان شدم و تازه تاپیکو دیدم و تازه پست شما رو دیدم و 4 دقیقه زودتر ندیدم!حرفا میزنیا
تازه من بحثو منحرف نکردم نظرمم گفتم زیرش!هی میخواین به من ایراد بگیرین:k:
راستی چرا همه سایتای لی جونکی فیلتره5
ولی خب قیافش احتمالا دخترپسندهUndecided
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع