انجمن جنرال , General

نسخه کامل: گفتگوی پیرامون سریال دلنوازان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
خوب دوستان در این تایپک هم در مورد این سریال بحث می کنیم و پیش بینی هامونو اعلام می کنیم
خوب دوستان امیدوارم نظراتتون رو اعلام کنید:a (35):
ممنون به خاطر زدن این تاپیکی که تا حدودی نیاز بود و خب بحث هایی در مورد قرار داده میشد
حتما دوستان نظراتشونو در ارتباط با این سریال قرار بدند
Graduated

من فکر کنم تا الان اینجوری که دیدیم سریال خوبی نشون داده و حتما حالا چون قسمتای اولیه ی سریاله حتما در قسمتهای بعدی جذاب تر میشه :sleepy:
Graduated
دوستان جهت دانلود سریال دلنوازان به تاپیک دانلود سریال دل نوازان برید
سونگ جان مرسی راستی دوستان به نظرتون یلدا قبلا هم ازدواج کرده یا همینطور الکی به بهزاد گفت تا دست از سرش برداره
ممنون از شما
:sleepy:
ظاهرا قبلا ازدواج کرده بوده چون مادرش هم گفت ایا بهزاد میدونه که ازدواج کرده قبلا با کسی
Tongue
دوستان و کاربران عزیز این سریال در تاپیک نظر سنجی هم داره و دوستان در صورتی مقبولیتشون نظر سجنی رو ارسال کنن
ممنون
Graduated
من تا حالا فيلمو نديدم ميشه يه توضيحي در موردش بديد تا گوشي دستم بياد؟/؟
واقعا سریال قشنگیه چطور دلت میاد نبینی؟اما توضیحش یکم سخته خودت سریال و ببینی متوجه میشی
من همه جوره حقو به بهزاد ميدم
اينجوري نيست ۔بهزادم يه عيب و عيرادهايي داره مثلا تو روي پدر خوندش كه براش اونهمه زحمت كشيده يا كارهايي ميكنه بعدش پشيمون ميشه اگه قسمت امشبي رو ديده باشي ميفهمي مگه اخراي قسمت نگفت هر چه قدر مهريه باشه برام فرقي نداره اصلش تفاهمه 
خب يهو بياييم بعد از ازدواج تفاهمشون نشد اونوخ چي
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع