| اطلاع رسانی |
|
| مقطع دبیرستان و پیش دانشگاهی | |||
|
1 کاربر حاضر در موضوع: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان |
|
رشته ی انسانی - نظری
|
|
۱۰-۶-۱۳۸۸, ۰۷:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۸-۱۳۸۸ ۰۶:۳۳ عصر، توسط AŁİЯEZA.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رشته ی انسانی - نظری
در این تاپیک به بحث در مورد رشته ی انسانی و نوع جذب کار و موقعیت و و..... می پردازیم
تمام خنده هایم را نذر کرده ام
تا تو همان باشی که صبح یکی از روزهای خدا عطر دستهایت ، دلتنگی ام را به باد می سپارد . . . |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'PARVANAK' بدلیل این ارسالAdele (۴-۲۳-۱۳۹۱), Pr!nce Of MüS!C (۷-۴-۱۳۹۰) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۱۰-۶-۱۳۸۸, ۰۷:۰۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: رشته نظری- انسانی
انوع مشاغل مرتط با رشته ی علوم انسانی
مطالعات خانواده مطالعات ارتباطی وفناوری اطلاعات مدیریت وکمیسردریایی مدیریت هتلداری مدیریت مالی مدیریت وبازرگانی دریایی مدیریت کتابداری مددکاری اجتماعی کارشناسی علوم انتظامی فلسفه علوم حدیث علوم سیاسی علوم تربیتی علوم اقتصادی علوم ارتباطات اجتماعی علوم اجتماعی زبان وادبیات کردی زبان وادبیات فارسی زبان وادبیات عربی روانشناسی راهنمایی ومشاوره رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی حقوق حسابداری جغرافیا باستان شناسی تاریخ امورگمرکی الهیات و معارف اسلامی ادبیات داستانی آماد(سیستم تامین و توزیع کالا) تمام خنده هایم را نذر کرده ام
تا تو همان باشی که صبح یکی از روزهای خدا عطر دستهایت ، دلتنگی ام را به باد می سپارد . . . |
|||
3 کاربر تشکر کرده از 'PARVANAK' بدلیل این ارسالAdele (۴-۲۳-۱۳۹۱), Pr!nce Of MüS!C (۷-۴-۱۳۹۰), securetemo (۴-۲۲-۱۳۹۱) |
|
۲۵-۸-۱۳۸۸, ۰۸:۰۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: رشته ی انسانی - نظری
رشته هاي دانشگاهي براي بچه هاي انساني:
علوم سیاسی فلسفه مشاوره و راهنمایی مطالعات خانواده الهیّات و معارف اسلامی باستان شناسی تاریخ تربیت دبیر قرآن جغرافیا حقوق زبان فرانسه زبان و ادبیّات فارسی زبان و ادبیّات عربی زبان آلمانی زبان انگلیسی علوم قران و حدیث علوم قضایی علوم انتظامی علوم اجتماعی علوم ارتباطات اجتماعی علوم تربیتی و صد البته رشته هاي عمومي: مدیریّت (گرایش فرهنگ و تاريخ و تمدن ملل اسلامي) علوم اقتصادی کتابداری و اطّلاع رسانی تربیت بدنی حسابداری روانشناسی GJFG
wen u block some body be sure she will understand all the people are not stupid as much as u so think about it |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'maryam21' بدلیل این ارسالAdele (۴-۲۳-۱۳۹۱), Pr!nce Of MüS!C (۷-۴-۱۳۹۰) |
|
۶-۹-۱۳۸۸, ۰۵:۰۷ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درود به تمامی بچه های رشته انسانی
که خودم هم جزءشونم یه فرهنگ بدی که تو جامعه ما رایج شده اینه که میگن بچه های رشته انسانی از نظر هوش ذهنی پایین هستن راحت تر بگم میگن انسانی ها تنبل و... هستن واقعا متاسفم واسه این دسته از افراد که هیچ اطلاعاتی در مورد انسانی ندارن و واسه خودشون یه چی میگن در صورتی که توی کشور امریکا و فرانسه برترین رشته انسانی هستش از خودم نگفتم توی مقاله از اینترنت خوندم به امید قبولی تمامی کاربران رشته انسانی این انجمن توی کنکور وقبولی در رشته مورد علاقه خودشون نوروز همگیتون مبارک باشه ایشالا |
|||
5 کاربر تشکر کرده از 'arvin' بدلیل این ارسالAdele (۴-۲۳-۱۳۹۱), Glamorous (۶-۱۵-۱۳۸۹), Irsa joni (۲-۲۳-۱۳۹۲), Pr!nce Of MüS!C (۷-۴-۱۳۹۰), securetemo (۴-۲۲-۱۳۹۱) |
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۰۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام من اول دبیرستانم میخواهم رشته انتخاب کنم ....حسابداری دوس دارم نمیدونم از فنی برم یا انسانی....لطفا کمکم کنید
![]() میگویند هرکسی هنرستان رفته پشیمونه ...آیا همینطوره؟ ؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۳۳ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ عصر)securetemo نوشته شده توسط: سلام من اول دبیرستانم میخواهم رشته انتخاب کنم ....حسابداری دوس دارم نمیدونم از فنی برم یا انسانی....لطفا کمکم کنید سلام عزیزم. ببین دوست گلم من داداشم تو دانشگاه رشته حسابداری خونده.(دانشگاه سراسری)رشتش ریاضی بود و موقع انتحاب رشته حسابداری زد و قبول شد. منظورم اینه که اگه ریاضی دوس داری برو ریاضی.در ضمن بگم حدود 8-9 سال پیش بود.اگه میخای راهی که من گفتمو بری اول از یه مشاور بپرس ببین قانونا تغییر نکرده باشه. امیدوارم که تونسته باشم کمکت کرده باشم. موفق باشی دوست گلم. یادم کن آن دم که خدا را تلاوت میکنی
شاید به صداقت قلب پاکت من اجابت شوم |
|||
1 کاربر تشکر کرده از '"Rainbow"' بدلیل این ارسالناهید خوشکله (۸-۲-۱۳۹۱) |
|
۲۳-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ عصر، توسط *le Derp.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
رشته ی انسانی - نظری
valla shoma az riazi rahat be harchi ke mikhaiaid beresid.
valla shoma az riazi rahat be harchi ke mikhaiaid beresid. ![]() Electronic Music 'n' Stuff |
|||
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۲۳-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۴۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
رشته ی انسانی - نظری
دقیقا خیلی حرف خوبی زدی دوس عزیز انسانی رشته ای سختیه همین چندروز پیش معلم ریاضی برگشت به منو دوستم گفت شما چه جوری مختون به فلسفه ومنطقو جغرافیا میکشه واقعا سختن
انسانی اینقدرکه حفظیات وفهمیدنی داره ادمو تا مرز دیوانگی میکشونه مخصوصا این فلسفه ومنطقش تو کجایی سهراب؟؟؟
آب را گل کردند...چشم ها را بستند و چه با دل کردند... وای سهراب کجایی آخر...؟ زخم ها بر دل عاشق کردند... تو کجایی سهراب؟؟؟ که همین نزدیکی عشق را دار زدند... همه جا سایه ی دیوار زدند... ای سهراب کجایی که ببینی حالا دلخوشی مثقالی است...! دل خوش سیری چند؟ صبر کن سهراب...!! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم... |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| زمان توزيع کارت کنکور سراسري / زمان اعلام فهرست رشته هاي خاص | Baek Seung Jo | 0 | 16 |
۲۲-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ عصر آخرین ارسال: Baek Seung Jo |
|
| انتخاب رشته و مشکلات در اول دبیرستان | Great NIMA | 100 | 14,625 |
۲۲-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ عصر آخرین ارسال: Baek Seung Jo |
|
| رشته ی ریاضی و فیزیک - نظری | PARVANAK | 94 | 13,605 |
۹-۱-۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ صبح آخرین ارسال: rakhshane |
|
| رشته ی تجربی - نظری | PARVANAK | 4 | 5,947 |
۱۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ عصر آخرین ارسال: ×.•°lovely girl°•.× |
|

توجه : استایل پروفایل کاربری به زودی ریسیت میشود , لطفا در صورت لزوم , اقدام به ذخیره تنظیمات قبلی خود کنید.
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

![[-]](images/MICB/collapse.gif)

...آیا همینطوره؟
؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟

![[تصویر: Deadmau5.jpg]](http://s8.postimage.org/4raj786hh/Deadmau5.jpg)